Ofspor sonuna kadar yarışacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un asbaşkanı Ahmet Okumuş, bu maçı kazanarak galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.      Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor'un puan kaybetme lüksünü

Ofspor sonuna kadar yarışacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un asbaşkanı Ahmet Okumuş, bu maçı kazanarak galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.
    

Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor'un puan kaybetme lüksünün olmadığını belirterek, ''Geçen hafta Trabzon Karadenizspor maçında yenilerek bir kazaya uğradık. Bu yenilginin mazereti yok. Ligde 12 hafta sonra ilk yenilgimizi aldık'' dedi.
    

Hafta sonu sahalarında yapacakları Pazarspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Okumuş, ''Seyirci avantajımızı da kullanarak rakibimizi yenmeyi ve galibiyet serisi başlatmayı istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
    

Bu arada Ofspor'da ameliyat olan kaleci Sofu'nun Pazarspor maçında yer alamayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor