Ofspor, sahasında kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, Yomraspor karşılaşmasında kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.   Yılmaz, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek, ligdeki çıkışlarını sürdür

Ofspor, sahasında kazanmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, Yomraspor karşılaşmasında kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.
 
Yılmaz, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek, ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.
 
Mütevazi kadrolarına rağmen iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:
 
" Tek sıkıntımız tecrübeli kadro derinliğimizin olmayışıydı. Gol üretme sıkıntılarımız vardı ve son bir kaç maçtır bu sıkıntımızı da giderdik. Defans oyuncularımızın form tutması ile artık ikinin üzerinde goller bulmaya başladık. Yomraspor ile oynayacağımız müsabaka güzel bir maç olacak. Temennim centilmence olmasıdır. Trabzon futboluna ve derbisine yakışanı budur. Sonuç her ne olursa olsun, dostluğumuz baki kalsın."
 
Sahalarında kazanmak için oynayacaklarını da işaret eden Yılmaz, "Öncelikli amacımız kazanmak olacak. Bunun için takım oyununu üst seviyede tutuyoruz. Dikkatli futbolun neticesinde galibiyete ulaşılabilir. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden tempolu, canlı futbolu ile göz kamaştıran bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Yomraspor lige kötü başlayıp, çabuk toparlanan ancak inişli çıkışlı performans gösteren bir ekip. Bizde gerekli önlemleri alarak karşılarına çıkacağız. Yomraspor karşısında kazanan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor