Ofspor, sahasında beraberlikle yetindi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Diyarbekırspor ile golsüz berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, pozisyon üretmekte zorlandıkları karşılaşmada sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.   Yılmaz, oyun genelinde galibiyeti hak ede

Ofspor, sahasında beraberlikle yetindi
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Diyarbekırspor ile golsüz berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, pozisyon üretmekte zorlandıkları karşılaşmada sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.
 
Yılmaz, oyun genelinde galibiyeti hak eden futbolu ortaya koyamadıklarını belirterek, "Oyun genelinde ilk yarı denk geçti. İkinci yarıda rakibimiz Diyarbekırspor oyuncusunun atılmasından sonra hırs yapmış olmalı ki daha dirençli oynadı. Üzerimize çok geldiler. Biz ise vasat kaldık. Halbuki 10 kişi kalmış bir takım karşısında kazanmamız gerekirdi" dedi.
 
Takımda önceki maçlara nazaran tempo düşüklüğü olduğunu ifade eden Yılmaz, "Pozisyon üretmekte zorlandık. İyi mücadele ettik ama hiç pozisyon üretemedik diyebilirim. Böyle olunca 10 kişi kalmış Diyarbekırspor karşısında sahadan 3 puan yerine 1 puanla ayrıldık" diye konuştu.
 
Yılmaz, Diyarbekırspor'un ekonomik anlamda ligin üstünde bir kadroyla mücadele ettiğini kaydederek, "Çoğu üst liglerde oynamış futbolculardan kurulu bir ekip. Biz ise oldukça genç ve tecrübeyi zamanla kazanan futbolculardan kuruluyuz. Buna rağmen ligde iyi işler yapıyoruz. Tek sorunumuz gol üretmek. Bu kısırlığımızı gelecek haftalarda aşacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor