Ofspor rotayı Yozgat'a çevirdi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Saral, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini belirterek, ''Bu hafta Yimpaş Yozgat

Ofspor rotayı Yozgat'a çevirdi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Saral, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini belirterek, ''Bu hafta Yimpaş Yozgatspor deplasmanına gideceğiz. Her maçta olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız, galibiyetten başka bir düşüncemiz yok'' dedi.

İyi takım kurduklarını ifade eden Saral, ''Bizim için büyük ve küçük takım diye bir şey yok. Her maça nasıl bir ciddiyetle çıkıyorsak Yimpaş Yozgatspor karşısına da aynı şekilde çıkacağız. Hedefimiz Bank Asya Ligi'ne çıkmak olduğu için her maçımıza 3 puan için çıkmak zorundayız. Yimpaş Yozgatspor maçını da kayıpsız atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor