Ofspor rotayı Çankırı'ya çevirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, ikinci sıradaki yerlerini sağlamlaştırmak için rakipleriyle yapacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Okumuş, geçen hafta P

Ofspor rotayı Çankırı'ya çevirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, ikinci sıradaki yerlerini sağlamlaştırmak için rakipleriyle yapacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Okumuş, geçen hafta Pazarspor karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını belirterek, ''Bu galibiyetle ligde averajla da olsa Çankırı Belediyespor'u geçerek ikinci sıraya yerleştik. Lider ile aramızda 6 puanlık fark var. Biz öncelikle kendi maçlarımızı kazanacağız, ondan sonra da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' dedi.

Hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile yapacakları maçın hazırlıklarını iyi bir biçimde sürdürdüklerini ifade eden Okumuş, ''Bu maç bizim için hayati derecede önemli. Maçı kazanmamız halinde hem rakibimizle aramızdaki puan farkı 3'e çıkmış olacak hem de ikinci sıradaki yerimizi biraz daha sağlamlaştırmış olacağız'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler