Ofspor onların peşinde!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, bonservis bedeli ödeyerek futbolcu almak istemediklerini söyledi.Saral, dış transferde Elibol Sandıklaspor'dan kaleci Oğuzhan Yavuz'u renklerine kattıklarını belirterek, "Denizli Büyükşehi

Ofspor onların peşinde!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, bonservis bedeli ödeyerek futbolcu almak istemediklerini söyledi.

Saral, dış transferde Elibol Sandıklaspor'dan kaleci Oğuzhan Yavuz'u renklerine kattıklarını belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan da kaleci Beycan Kaya ile ilgileniyoruz. Eğer kulübü ile sözleşmesini feshederse onunla da imzalayacağız. Bonservis bedeli ödeyerek futbolcu almak istemiyoruz" dedi.

İç transferde anlaşmak istedikleri oyuncularla da görüştüklerini ifade eden Saral, "İlk etapta Serkan Silan ile görüştük fakat anlaşma sağlayamadık. Kadromuzda sözleşmeleri sona eren diğer futbolcularımızla teker teker görüşeceğiz" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor