Ofspor önemli 3 puan aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor'u 2-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.Yılmaz, ligin henüz başı olduğu için mücadele açısından çok üst düzey bir maç çıkartama

Ofspor önemli 3 puan aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor'u 2-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Yılmaz, ligin henüz başı olduğu için mücadele açısından çok üst düzey bir maç çıkartamadıklarını belirterek, ''Oyuncularım bu maç kazanmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. İlk yarıyı 2-1 kapattık, ikinci yarıda kontratağa yönelik oynadık ve skoru koruyarak maçtan galibiyetle ayrıldık'' dedi.


Futbol olarak çok üst düzey bir mücadele ortaya koyamadıklarını ifade eden Yılmaz, ''Yine de takımımız kazanmayı hak eden taraftı. Rakibimiz karşısında 3 puan aldığımız için mutluyuz. Trabzon Karadenizspor'da ilk hafta kazanamamıştı. Bu maça kazanmak için çıkmıştılar, onlar da kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Oyunun son bölümünde o fırsatları kendilerine vermedik. Çok önemli bir 3 puan aldık. Ligin başında önemli bir avantaj yakaladık, bu avantajı devam ettirmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor