Ofspor, mağlubiyete üzüldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup erteleme maçında Payasspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Ofspor'da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.   Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakipleri Payasspor'un şiddetle puanlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu bilinçle sahaya çıktık. Her

Ofspor, mağlubiyete üzüldü
Spor Toto 3. Lig 2. Grup erteleme maçında Payasspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Ofspor'da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.
 
Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakipleri Payasspor'un şiddetle puanlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu bilinçle sahaya çıktık. Her zamanki disiplinli oyunumuzla maçı lehimize sonuçlandırmak için mücadele ettik ancak olmadı. Yorgunluk da işin cabasıydı. İstediğimizi başaramadık" dedi.
 
Bu maçta da öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını dile getiren Yılmaz, "Fakat skoru korumaya yönelik hamlelerimizde daha etkili olmamız gerektiğini anladık. Kazansaydık ileriki haftalara yönelik önemli bir avantaj elde etmiş olacaktık. Şans yüzümüze gülmedi" diye konuştu.
 
Yılmaz, mağlubiyeti, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Ayvalıkgücü Belediyespor önünde telafi etmek istediklerini kaydederek, "Ayvalıkgücü Belediyespor ligde oynadığı son 2 maçını da kaybetmiş bir ekip. Zor bir maç olacak. Biz kısa aralıklarla üst üste ikinci maçımızı oynayacağız. Karşılaşmada yorgunluğu düşünmeksizin ter dökeceğiz. Ofspor yeni kurulmuş iskeletiyle 2 maçta yılmayacak bir takım. Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında kayıplarımızı telafi etmek için oynayacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler