"Ofspor kimseden korkmuyor"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçın kendileri için 6 puanlık bir maç olacağını söyledi. Saral, yaptığı açıklamada, geçen hafta lider Tokatspor ile kendi saha

"Ofspor kimseden korkmuyor"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçın kendileri için 6 puanlık bir maç olacağını söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, geçen hafta lider Tokatspor ile kendi sahalarında berabere kaldıklarını belirterek, ''Deplasmanda oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçı bizim için Tokatspor maçından sonra çok önem kazandı. Kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puanı bu maçta telafi etmek istiyoruz. İyi bir şekilde maça hazırlanıyoruz, bir aksilik olmazsa bu maçtan 3 puan alarak Trabzon'a gelmek istiyoruz'' dedi.

Rakipleri Çankırı Belediyespor'un iyi takım olduğunu da ifade eden Saral, şöyle devam etti:
''Çankırı Belediyespor, ligin iyi takımlarından birisi. Mücadele ettiğimiz 5 takımdan birisi olarak görüyoruz. Bu maçı kazanmak durumundayız. Bizim için 6 puanlık maç olacak. Ama Ofspor için deplasman, kendi sahamız çok önemli değil. Ofspor deplasmanlarda daha iyi puanlar alıyor, daha iyi oynuyor, o anlamda bizim en küçük korkumuz ve tereddütümüz yok. Sahaya çıkarak Of'taymış gibi oynayarak 3 puanı alarak dönmek istiyoruz. Hedefimiz bu maçta kesinlikle 3 puan almaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor