Ofspor Kılıç ile yollarını ayırdı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor'da teknik direktör Gürses Kılıç'ın görevine son verildi. Futbol şube sorumlusu Şeref Saral teknik direktörleri Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, “Geçen hafta Trab

Ofspor Kılıç ile yollarını ayırdı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor'da teknik direktör Gürses Kılıç'ın görevine son verildi.

Futbol şube sorumlusu Şeref Saral teknik direktörleri Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, “Geçen hafta Trabzon Karadenizspor yenilgisi sonrasında takımda bir moral bozukluğu olduğu. Yönetim Kurulu olarak yeni bir değişim yapmayı düşündük. Hocamız Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşarak görevine son verdik” dedi.

Ofspor'un en kısa zamanda teknik direktörünü bulacaklarını ifade eden Saral, “Yeni y teknik adam arayışımız sürüyor. Bu hafta sonu sahamızda Erzurumspor ile karşılaşacağız. İnşallah bu maça yeni hocamızla çıkarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor