Ofspor kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Diyarbekirspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, her zamanki disiplinli oyunlarını oynamaları halinde kazanan taraf olacaklarını söyledi.   Yılmaz, ligde ekonomik anlamda en iyi t

Ofspor kazanmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Diyarbekirspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, her zamanki disiplinli oyunlarını oynamaları halinde kazanan taraf olacaklarını söyledi.
 
Yılmaz, ligde ekonomik anlamda en iyi takımlardan birine karşı oynayacaklarını, tüm zor şartlara rağmen mücadelenin kazanan tarafı olmak istediklerini belirtti.
 
Zorlu mücadele için hesaplarını 3 puan üzerinden yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "Ligde mütevazi kadromuzla iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Tek sıkıntımız tecrübeli kadro derinliğimizin olmayışı. Bu hafta direkt oynayan 3 oyuncumuzdan yoksun olacağız. Çok genç bir ekipten kuruluyuz. Oynamayacak arkadaşlarımızın yerini dolduracaklar, deneyim açısından henüz hazır değil. Hazır hale gelecekler ama biraz zamana ihtiyaçları var. Tam anlamıyla hazır hale gelmeleri ligin ikinci yarısını bulur" dedi.
 
Yılmaz, her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını kaydererek, "Öncelikli amacımız mağlup olmamak. Bunun için takım oyununu üst seviyede tutuyoruz. Dikkatli futbolun neticesinde galibiyete ulaşılabilir. Hep tek gollü galibiyetler elde ettik. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile oynayacağız. Her zamanki disiplinli oyunumuzu oynayabilirsek kazanan taraf oluruz.  Bu maçı kazanarak ligde daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler