Ofspor kampı tamamladı!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor, Nevşehir’in Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarını tamamlayarak Trabzon’a döndü.Kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avanos kampıyla tamamladıklarını belirterek, "Futbolcularımız bu sür

Ofspor kampı tamamladı!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor, Nevşehir’in Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarını tamamlayarak Trabzon’a döndü.

Kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avanos kampıyla tamamladıklarını belirterek, "Futbolcularımız bu süreç içerisinde çok iyi çalıştılar. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik" dedi.

 Çarşamba günü çalışmalarına yeniden Of'ta başlayacaklarını ifade eden Saral, "Hareketli bir sezon bizi bekliyor. Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz şarttı. Kadromuzdan ayrılan oyuncularımız olmuştu fakat kalan ve yeni katılan oyuncularımızın uyumları oldukça iyiydi. Uyum sorununu çabuk aştık" diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Saral, şunları kaydetti:

"Önceki sezon bizde kiralık olarak forma giymiş ve iyi işler yapmış olan Çaykur Rizesporlu Muhammet Emre Kalkan ile de görüşmelerimiz sürüyor. Büyük bir ihtimalle kendisini yeniden kiralık olarak kadromuza katacağız. Kiralık diyorum çünkü kıymetli bir futbolcu olduğundan dolayı, Rizespor bu oyuncuyu bonservisiyle vermeye yanaşmıyor. Zaten verecek olsaydı da bütçemiz bu futbolcuyu kadromuza katmamız için yeterli gelmeyecekti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler