Ofspor hocasını buldu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün Akçaabat Sebatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz'ın görevi bıraktığı ve Gürsel Kılıç ile anlaşıldığı bildirildi. Kulüp başkanı Ercan Saral, sahalarında Akçabaabat Sebatspor ile 1-1 berabere kala

Ofspor hocasını buldu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün Akçaabat Sebatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz'ın görevi bıraktığı ve Gürsel Kılıç ile anlaşıldığı bildirildi.

Kulüp başkanı Ercan Saral, sahalarında Akçabaabat Sebatspor ile 1-1 berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Futbolda maalesef böyle sonuçlar oluyor. Seyircimiz önünde galibiyet hedefiyle çıktığımız maçta beraberlik alabildik. Bunun için üzgünüz'' dedi.

Ofspor olarak bugüne kadar yükselme grubuna katılmayı çoktan garantilemeleri gerektiğini ifade eden Saral, şunları söyledi:
''Malesef şu an hayal etmediğimiz bir yerdeyiz. Maçın ardından hocamız Erdoğan Yılmaz ile karşılıklı olarak anlaştık ve görevi bıraktı. Ofspor'a kan değişikliği, heyecan gerekiyordu. Bunun için hocamızla yollarımızı ayırdık ve teknik direktör Gürsel Kılıç ile anlaştık. Tokatspor maçında yeni hocamız takımın başında olacak. Yönetim olarak kenetlendik, Tokatspor'dan kesinlikle çekinmiyoruz. Puan kaybına daha tahammülümüz yok. Bu maçı kazanarak Trabzon'a dönmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor