Ofspor hakeme tepkili

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Kemerspor 2003'e 1-0 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.   Yılmaz, karşılaşmayı hakem hataları yüzünden kaybettiklerini savunarak, "Tam bir hakem faciası yaşadık

Ofspor hakeme tepkili
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Kemerspor 2003'e 1-0 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.
 
Yılmaz, karşılaşmayı hakem hataları yüzünden kaybettiklerini savunarak, "Tam bir hakem faciası yaşadık. Maçta korkudan ne yapacağını şaşırmış bir hakem vardı. Verdiği kararlarla galibiyetimizin önüne geçti. Bize golü yedirmek için elinden geleni yaptı. Bu şartlarda maçı kazanabilmemiz mümkün değildi. Adeta dövüldüğümüz bir maç oldu. Tarafımıza 6 kart çıkarttı. Karşılaşmanın hakemine tavsiyem bu işi yapmaması. Kesinlikle bu işi bırakmalı" dedi.
 
Bu şartlar altında kazanmalarının mümkün olmadığını söyleyen Yılmaz, “Karşılaşmayla ilgili söylenecek söz yok. İstesek de oynayamazdık. Top ayağımıza geldiğinde düdüğüne uzanan bir hakemden ne beklenebilir? Bu nedenle mücadeleyle ilgili teknik bir açıklamada bulunamam" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor