Ofspor gücüne güç katacak!

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir kampında sürdürüyor.Kulüp başkanı Olcay Saral, kamp sürecinde en büyük avantajlarının teknik direktör Tolgay Kerimoğlu gibi işini iyi yapan, deneyimli bir teknik direktöre sahip

Ofspor gücüne güç katacak!

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir kampında sürdürüyor.

Kulüp başkanı Olcay Saral, kamp sürecinde en büyük avantajlarının teknik direktör Tolgay Kerimoğlu gibi işini iyi yapan, deneyimli bir teknik direktöre sahip olmaları olduğunu belirterek, "Kamp çalışmamızı 3'ü sakat 22 futbolcu ile sürdürüyoruz. Bu rakam, Ofspor tarihinin en düşük kamp kadrosudur. Buna rağmen takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor" dedi.

Planladıkları transferleri gerçekleştirmeleri halinde güçlerine güç katacaklarını ifade eden Saral, şunları kaydetti:

"Bir yandan hazırlıklarımızı sürdürürken diğer taraftan da transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kamp döneminde beraberlikle sonuçlanan 2 hazırlık maçı oynadık ve takımımızın durumunu gördük. Daha iyi olacağız. 16 Ağustos'ta bitecek Nevşehir'deki kamp çalışmalarımızda güç depoluyoruz. Buradan bizim için en yararlı olacak şekilde ayrılacağız. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler