Ofspor gözünü 3 puana dikti!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, sahalarında karşılaşacakları Hacettepespor karşılaşmasından 3 puan alan taraf olmak istediklerini söyledi.Saral, sezonun ilk haftasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildiklerini anı

Ofspor gözünü 3 puana dikti!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, sahalarında karşılaşacakları Hacettepespor karşılaşmasından 3 puan alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Saral, sezonun ilk haftasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildiklerini anımsatarak, bu yenilginin ardından Hacettepespor karşısında bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.

Lige iyi başlamak kadar iyi bitirmenin de önemli olduğunu ifade eden Saral, "İlk maçımızı kaybetmiş olabiliriz ama asıl amacımız ligi iyi yerde bitirmektir. 14 yeni 11 eski futbolcu ile oluşmuş bir kadromuz var. Uyum sürecini çabuk atlattık. Ligde bizim bütçemizin 5 ve 20 kat üzerinde kulüpler var. Onlarla da yarışacağız. Futbol böyle bir şey. Başarımızı haftalara yaymak istiyoruz. Sadece 1 ya da 2 maç üzerinden konuşmayacağız" diye konuştu.

Saral, bu hafta sahalarında Hacettepespor'la karşılaşacaklarına dikkati çekerek, böylece sezonun ilk iç saha karşılaşmasıyla taraftarlarının karşısına çıkacaklarını kaydetti.

İlk galibiyeti taraftarların önünde almak istediklerini dile getiren Saral, "Hacettepespor maçında mücadeleyi elden bırakmadan oynayan, saha ve seyirci avantajını lehine çevirerek 3 puan alan taraf olacağız. Bu karşılaşmada gerek futbolcularımıza gerekse taraftarlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Tribünlerin doluluğu takımımıza moral ve güç verecektir. İç saha maçımızda kayıp yaşamamalıyız. Rakibimiz ilk maçında berabere kalmış bir ekip. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Basit hatalar yapmamaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor