Ofspor giden 3 puana yanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, ortaya koydukları güzel futbolun karşılığının 3 puan olması gerektiğini söyledi.      Yılmaz, deplasmanda olmalarına rağmen Yimpaş Yozgat

Ofspor giden 3 puana yanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, ortaya koydukları güzel futbolun karşılığının 3 puan olması gerektiğini söyledi.
    

Yılmaz, deplasmanda olmalarına rağmen Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasına çok iyi başladıklarını belirterek, ''Maç boyunca oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarı oyundan düştüğümüz anda kalemizde golü gördük. Golden sonra takımımız yine toparlandı, rakip kaleye yüklendiğimiz anda arzu ettiğimiz golü bulduk'' dedi.
    

Yimpaş Yozgatspor karşısında ortaya konulan oyundan memnun olduğunu ifade eden Yılmaz, ''İyi mücadele gösterdik. Skoru 1-1 yaptıktan sonra da çok gol pozisyonu bulduk. Bu pozisyonları iyi değerlendirebilseydik Yimpaş Yozgatspor deplasmanından 3 puan alarak Trabzon'a dönecektik. Bu oyunumuzun karşılığı 3 puan olmalıydı. Sonuçta yenilmedik ve 1 puan aldık. Ofspor yine zirvedeki yerini aldı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor