Ofspor genel kurula gidiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, ay sonunda olağan genel kurul yapacak. Kulüp başkanı Olcay Saral, basına yaptığı açıklamada, 3 yıllık çalışma planı koyarak göreve başladıklarını ve bunun 2 yılını tamamladıklarını belirterek, "Tüm borcu sıfırlama söz

Ofspor genel kurula gidiyor
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, ay sonunda olağan genel kurul yapacak.
 
Kulüp başkanı Olcay Saral, basına yaptığı açıklamada, 3 yıllık çalışma planı koyarak göreve başladıklarını ve bunun 2 yılını tamamladıklarını belirterek, "Tüm borcu sıfırlama sözü vermiştik. Bu yolda önemli mesafeler kaydettik ve borcumuzun da büyük bir bölümünü erittik" dedi.
 
Kulübün başına gelirken vermiş olduğu "3 yıl görevde bulunma" sözü olduğunu dile getiren Saral, "Hem bu süreyi tamamlamak hem de borcu sıfırlamak için tekrar aday olacağım. Yarınki yönetim kurulu toplantısında genel kurulun tarihini belirleyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor