Ofspor gelecek yılı düşünüyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi. Saral, geçen hafta Trabzon Karadenizspor'a çok şansız bir şekilde yenildiklerini belirte

Ofspor gelecek yılı düşünüyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

Saral, geçen hafta Trabzon Karadenizspor'a çok şansız bir şekilde yenildiklerini belirterek, ''Önemli 3 puan kaybettik. Bu yenilgi sonrasında belli bir ivme kaybettik. Bundan sonra gelecek yılın planlamasını yapmaya başladık. Güçlü, genç bir kadro kurmanın peşindeyiz'' dedi.

Ofspor'un istedikleri yerde olmadığını ifade eden Saral, şunları söyledi:
''Ama önümüzde uzun bir maraton var. Her maçımıza kazanmak hedefiyle çıkıyoruz. Seyircimiz önünde Erzurumspor ile yapacağımız maç için galibiyetten başka bir düşüncemiz olamaz. Bu maçı kazanarak, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Erzurumspor'u yenecek güçteyiz. Rakibimizi de küçümsemek istemiyoruz ama kendi evimizdeki bu maçı kayıpsız atlatmayı düşünüyoruz. Takımıma güveniyorum, alacağımız galibiyetle bundan sonraki maçlara morali çıkmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor