Ofspor galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söyledi.Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, iyi bir devre arası

Ofspor galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, iyi bir devre arası geçirdiklerini ancak bu haftaki zor hava koşullarının çalışmalarını etkilediğini belirtti.

Devre arasında takımdan giden ve takıma katılan oyuncular olduğunu ifade eden Kerimoğlu, "Zor bir maç olacak ancak başaramamak diye bir şey yoktur. Saha ve seyirci avantajımızı da arkamıza alarak, dikkatli oynayarak arzu ettiğimiz sonuca gitmeye çalışacağız" dedi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Kerimoğlu, "Rakibimizi yenerek ligin ikinci yarısına moralli başlamak istiyoruz. Yeni Malatyaspor hoca değişikliğine gitti. Onlar da yeni bir sayfa açmak istiyor. Bunun farkındayız. Tüm önlemlerimizi aldık. Takımıma güveniyorum. Tek eksiğimiz yeni transferlerimizin henüz hazır olmaması" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor