Ofspor galibiyet hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Orhangazispor'u ağırlayacak Ofspor'un antrenörü Erdoğan Yılmaz, oyun disiplininden kopmayıp, kontrollü oynamaya çalışacaklarını bildirdi.   Yılmaz, yaptığı açıklamada, ligde mağlubiyeti bulunmayan iki ekib

Ofspor galibiyet hedefliyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Orhangazispor'u ağırlayacak Ofspor'un antrenörü Erdoğan Yılmaz, oyun disiplininden kopmayıp, kontrollü oynamaya çalışacaklarını bildirdi.
 
Yılmaz, yaptığı açıklamada, ligde mağlubiyeti bulunmayan iki ekibin mücadelesinde kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.
 
Zorlu mücadele için hesaplarını 3 puan üzerinden yaptıklarını belirten Yılmaz, "Ligde mütevazi kadromuzla iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz nokta için konuşmak henüz doğru değil. Lig uzun bir maraton. Sonraki haftalar her şeyi daha iyi belli edecek. Bizim en büyük özelliğimiz iyi savunma yapan ve gol yememiş bir ekip olmamız" dedi.
 
Yılmaz, her maça galibiyet parolası ile çıktıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"Öncelikli amacımız mağlup olmamak. Bunun için de takım oyununu üst seviyede tutuyoruz. Dikkatli futbolun neticesinde galibiyete de ulaşabiliniyor. Hep tek gollü galibiyetler elde ettik. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Orhangazispor ile oynayacağız. Ligde iyi işler çıkarmış ekip. Oyun disiplininden kopmayıp, kontrollü oynamaya çalışacağız. Umarım düşüncelerimizi sahaya yansıtıp, istediğimiz alırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler