Ofspor forvet arıyor

Trabzon’un İkinci Lig ekiplerinden Ofspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-Mavililer, teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda kadrosunu kaliteli isimlerle takviye etmeye devam ediyor. Ofspor’un şuanda transferde ise yoğunluğunu tam

Ofspor forvet arıyor
Trabzon’un İkinci Lig ekiplerinden Ofspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-Mavililer, teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda kadrosunu kaliteli isimlerle takviye etmeye devam ediyor. Ofspor’un şuanda transferde ise yoğunluğunu tamamen golcü transferine verdiği öğrenildi. Kadrosuna iyi bir golcü oyuncu katmak isteyen Ofspor’un 2-3 oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.
 
TRANSFER KONUŞULACAK
 
Bu görüşme halinde olunan isimlerden biriyle 1-2 gün içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor. Forvet sorununu çözüme kavuşturduktan sonra transferi büyük oranda tamamlamış olacak olan Ofspor’da yönetim ile teknik heyetin birkaç gün içerisinde bir araya gelerek bir toplantı yapacağı öğrenildi. Bu toplantıda transferin masaya yatırılacağı ve teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda yine oyuncu transferinin yapılıp yapılmayacağına karar verileceği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor