Ofspor, deplasmandan galibiyetle döndü

Spor Toto 2. Lig’de deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 yenen Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, ligde üst sıralarda yer bulmaları açısından önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.Saral, karşılamaya iyi başlayan taraf olduklarını belirterek, "İlk ya

Ofspor, deplasmandan galibiyetle döndü

Spor Toto 2. Lig’de deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 yenen Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, ligde üst sıralarda yer bulmaları açısından önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Saral, karşılamaya iyi başlayan taraf olduklarını belirterek, "İlk yarıda her iki takım da pozisyonlar buldu ancak biz daha çok üreten taraf olduk. İlk yarıda dahi 6-7 gol bulacağımız maç 1-1 beraberlikle tamamlandı" dedi.

İkinci yarıda da oyunun üstünlüğünü tamamen ele aldıklarını ifade eden Saral, "Peş peşe pozisyonlar ürettik. Tek kale oynadık. Rakip kale önünden hiç eksik olmadık ve aradığımız golü de bulduk. Bu gol, galibiyet için yeterli geldi ama daha farklı skor olabilirdi. Ligde üst sıralarda yer bulmamız açısından önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor