Ofspor, deplasman galibiyetiyle güldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Derincespor'u 3-0 yenen Ofspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, hakettikleri bir galibiyet elde ettiklerini belirtti. Maça hızlı başlayarak ilk 10 dakikaya ilki penaltıdan olmak üzer

Ofspor, deplasman galibiyetiyle güldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Derincespor'u 3-0 yenen Ofspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, hakettikleri bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Maça hızlı başlayarak ilk 10 dakikaya ilki penaltıdan olmak üzere 2 gol sığdırdıklarını dile getiren Yılmaz, "Bulduğumuz erken gollerle rakibimizin direncini kırdık. Üçüncü golün ardından Dericespor iyice oyundan düştü. Gollerimizin dışında kaçırdığımız pozisyonlarla karşımızda duramayan Derincespor karşısında skoru daha farklı yapabilirdik fakat bizim için önemli olan galip gelmekti ve başarılıda olduk" dedi.

Yılmaz, baskı ve kontrollü oyunla sonuca gitmeyi başardıklarını kaydederek, "Yomraspor mağlubiyeti bize farkın her ne olursa olsun, 90 dakika bitmeden maçın bitmeyeceğini göstermişti. Derincespor karşısında öne geçmiş olmamıza rağmen temkini elden bırakmadık ve 3 puanı 3 golle aldık. Kazanmak güzel bir şey. Emeğimizin karşılığını aldığımızdan ötürü mutluyuz. Başarılı futbollarından ötürü de tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor