Ofspor Çorum'da 2 puan bıraktı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çorumspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, rakipleri karşısında çok önemli 2 puan bıraktıklarını söyledi. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diğer maçlarda olduğu gibi Çorumspor kar

Ofspor Çorum'da 2 puan bıraktı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çorumspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, rakipleri karşısında çok önemli 2 puan bıraktıklarını söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diğer maçlarda olduğu gibi Çorumspor karşısında da oyuna hakim tarafın kendileri olduğunu belirterek, ''Özellikle ilk yarıda çok önemli pozisyonlar bulduk, fark yapabilecek durumdayken pozisyonları cömertçe harcadık'' dedi.

Karşılaşmada ortaya güzel bir futbol koyduklarını ifade eden Yılmaz, ''İkinci yarıda kontratak üzerine bir oyun sergiledik. İyi çıkışlar yakaladık. Son dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığımız pozisyonu gol yapabilseydik bu maçı kazanacaktık. Çorum'da çok önemli 2 puan bıraktık. Kazanmamız halinde zirve yolunda çok büyük avantaj yakalayacaktık ama alttan gelen takımların da kazanması üst sıradaki yarışı kızıştırdı'' diye konuştu.

Yılmaz, ligin en iyi takımı olduklarını savunarak, ''Ama puanımız bunu yansıtmıyor. Bu grupta en yukarda olmalıydık. Deplasmanlarda bazı şanssızlıklar yaşamasaydık bu grupta birinci sırada biz olacaktık. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor