Ofspor çıkış yolu arıyor!

TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un futbol şube sorumlusu Oğuzhan Saral, ligin alt sıralarından kurtulmak için karşılaşmadan galip gelmek zorunda olduklarını söyledi. Saral, yaptığı açıklamada, takım olarak lig

Ofspor çıkış yolu arıyor!
TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un futbol şube sorumlusu Oğuzhan Saral, ligin alt sıralarından kurtulmak için karşılaşmadan galip gelmek zorunda olduklarını söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, takım olarak ligin başlarında sorunlar yaşadıklarını belirterek, ''Yaşadığımız sorunlar neticesinde saha sonuçları da iyi gitmedi. İstediğimiz sonuçları alamadık. Sonuçta da ligde hiç arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Bu hafta sonu sahamızda karşılaşacak olduğumuz Trabzon Karadenizspor maçında galip gelerek, ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz'' dedi.

Rakiplerinin ligin iyi ekiplerinden olduğunu kaydeden Saral, ''Her iki takımı da zor bir müsabaka bekliyor. Kolay maç olmayacak. Kesinlikle 3 puan almak zorundayız. Alacağımız galibiyetle önümüzdeki maçlara daha moralli çıkmayı amaçlıyoruz. Takım olarak da bunu da başaracak güce sahibiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler