Ofspor beraberlikten mutlu

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kartalspor ile golsüz berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, gelecek haftalar için önemli bir puan aldıklarını söyledi.Vezir, Kartalspor karşısına puan ya da puanlar alma arzusuyla çıktıklarını b

Ofspor beraberlikten mutlu

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kartalspor ile golsüz berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, gelecek haftalar için önemli bir puan aldıklarını söyledi.

Vezir, Kartalspor karşısına puan ya da puanlar alma arzusuyla çıktıklarını belirtti. Her iki takım açısından da önemli bir müsabaka olduğunu ifade eden Vezir, "İyi bir mücadele oldu. Takımlar birer puanı paylaştı. Bizim için önemli puandı, zira Kartalspor ev sahibi ekip olmanın avantajıyla saha çıktı, oyuna hızlı başladı fakat önlemlerimizi alarak kendilerine fırsat vermedik" dedi.

Vezir, ligde kalan tüm karşılaşmalardan puan ya da puanlar almaları gerektiğini kaydederek, "Kartalspor ligde 4'te 4 yaparak play-off'a kalma amacı güden bir ekip. Bu maçı da mutlak kazanmak istiyorlardı ama kendilerine o imkanı vermedik. Önemli bir puan aldık. Ligde yeri geliyor bir puan şampiyonu ve küme düşen takımı belirliyor. Haliyle gelecek haftalar için önemli bir puan aldık. Kazanamadığımız için üzgün fakat bir puan aldığımız için de sevinçliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor