Ofspor; 3 puanı almamız şart!

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyledi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, sahalarında Erzurumspor karşısında hiç hesapta olma

Ofspor; 3 puanı almamız şart!
TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, sahalarında Erzurumspor karşısında hiç hesapta olmayan beraberlik alarak 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Artık bundan sonra sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Arsin maçını mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak görüyoruz'' dedi.

Ligin 2. yarısının ilk maçında Arsinspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Yılmaz, ''İlk yarıda hedeflediğimiz puanın 2 puan gerisindeyiz. İçerideki maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız, dışarıdaki maçlardan da puan almalıyız. Hedefimiz önümüzdeki maçları kazanmak.

Bunlardan birisi de sahamızda karşılaşacağımız Arsinspor maçı, rakibimizle ilk yarıda berabere kalmıştık, kendi sahamızdaki bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Takımda herhangi bir sıkıntımız yok. Kaleci Sofu'nun dışında önemli bir sakatlığı olan futbolcumuz yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor