Ofspor 1 puandan memnun

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hacettepe ile golsüz beraber kalan Ofspor'da, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, zorlu deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.Kerimoğlu, zor bir deplasman maçı oynadıklarını belirterek, "Müs

Ofspor 1 puandan memnun

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hacettepe ile golsüz beraber kalan Ofspor'da, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, zorlu deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kerimoğlu, zor bir deplasman maçı oynadıklarını belirterek, "Müsabaka her iki takım için de ortada geçti. Maçın başından sonuna kadar oyun kontrolünü elden bırakmadık. Maçın kaderini hata yapan takım değiştirecekti. Rakibimiz de kontrollü oynadı. Böyle olunca da eşitlik oldu" dedi.

Maçın ikinci yarısında biraz daha üstün oynadıklarını ifade eden Kerimoğlu, "Bu yarıda pozisyonları zorladık. Final paslarını yapamayınca aradığımız golü bulamadık ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Hacettepe deplasmanından puanla döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor