Öfkeli taraftarlar antrenmanı bastı

 La Liga'da kötü günler geçiren ve son lig maçında Elche'ye deplasmanda 4-0 kaybeden Deportivo'da taraftarın tepkisi devam ediyor. 29 Nisan'da oynanan Elche maçından sonra 30 Nisan'da yapılan sabahantrenmanı öncesi bir grup Deportivo taraftarı antrenman t

Öfkeli taraftarlar antrenmanı bastı
 
La Liga'da kötü günler geçiren ve son lig maçında Elche'ye deplasmanda 4-0 kaybeden Deportivo'da taraftarın tepkisi devam ediyor.
 
29 Nisan'da oynanan Elche maçından sonra 30 Nisan'da yapılan sabahantrenmanı öncesi bir grup Deportivo taraftarı antrenman tesislerini çıkarma yaptı. Antrenman sahasına giren taraftarla kaptan Alex Bergantinos ile konuşurken gergin anlar yaşandı. Taraftar ''Bu formayı hak etmiyorsunuz'' şeklinde tezahüratlarda bulunurken, daha sonra taraftarla kenardan antrenmanı bir süre daha takip etti.
 
Deportivo 34. haftası geride kalan La Liga'da 29. puanla 18. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler