"Ofansif gücümüzü gösterdik"

Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic'in yardımcısı Bonneway maçın ardından açıklamalarda bulundu.Bonneway şöyle konuştu;İlk olarak iyi bir takıma karşı sahaya çıktığımızı söylemeliyim. Burada bulunduğumuz zamandan beri iyi bir maç sergiledik. Birçok

"Ofansif gücümüzü gösterdik"

Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic'in yardımcısı Bonneway maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bonneway şöyle konuştu;

İlk olarak iyi bir takıma karşı sahaya çıktığımızı söylemeliyim. Burada bulunduğumuz zamandan beri iyi bir maç sergiledik. Birçok fırsat yakaladık. Tabiki taraftarların da gönünü aldık. Sonuna kadar bizi desteklediler. Bu akşam takımın ofasif gücünü sahada gösterdik ancak birtürlü gol olmadı. İkinci yarı birçok pozisyon yakaladık ve kaybettik bunu geliştirmeye devam edeceğiz.

Yatabare ve Cardozo'nun beraber oynamaması hocamızın kararı. Yatabare sakatlıktan döndü. Onu bugün joker olarak sakladık. O da oyuna girdikten sonra çok iyi performans sergiledi. Biz birlik içerisinde kalmalıyız. Maalesef gole ve galibiyete ulaşamadık. Avrupa Ligi'nde bir maç kaybettik ancak moral bozmadan lige dönemliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor