Of'a lider Tokat'ı yenmek yakışır

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında yarın lider Tokatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakiplerini yenerek liderliği geri almak istediklerini söyledi. Saral, yaptığı açıklamada, Tokatspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu be

Of'a lider Tokat'ı yenmek yakışır

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında yarın lider Tokatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakiplerini yenerek liderliği geri almak istediklerini söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, Tokatspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu maçı çok önemsiyoruz ve bu maça iyi hazırlandık. Tek amacımız lider Tokatspor'u yenmek olacaktır. Her şeyden önce Trabzon futboluna yakışır, iyi futbolla galip gelmek istiyoruz'' dedi.

Lider Tokatspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu da ifade eden Saral, ''İyi takım yapmışlar, onlar da ligde iyi gidiyorlar, rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim hedefimiz her zaman söylediğim gibi Bank Asya 1. Lig ve bunun için de rakiplerimizi yenmemiz gerekiyor. Tüm takım bunun bilincinde. Tek hedefimiz, Tokatspor maçında 3 puan. Hedefimiz Tokatspor'u yenerek liderliği geri almak'' diye konuştu.

Sezon içinde lider olmanın çok şeyi ifade etmediğini de kaydeden Saral, şunları söyledi:
''Amacımız sezon sonunda lider olmak. Galip gelirsek lider olacağız, aklımızın ucundan yenilgi hiç geçmiyor. Kesinlikle bu maçtan 3 puan istiyoruz. Benim tasvip ettiğim iyi futbolla galip gelmek, bu maçta da bunu yapacağımıza inanıyorum.''

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor