Of namağlup ünvanını kaybetti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Trabzon Karadenizspor'a 2-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, maçı riske ettikleri anlarda kalelerinde gördükleri gollerle rakiplerine mağlup olduklarını söyledi. Yılmaz, maçın büyük bir bölümünde rakiplerine oranla

Of namağlup ünvanını kaybetti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Trabzon Karadenizspor'a 2-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, maçı riske ettikleri anlarda kalelerinde gördükleri gollerle rakiplerine mağlup olduklarını söyledi.

Yılmaz, maçın büyük bir bölümünde rakiplerine oranla üstün bir oyun ortaya koyduklarını, ancak bunu maçın sonucuna yansıtamadıklarını belirterek, ''Beraberlik bize yaramıyordu. Bunun için maçı riske ettik. Bu anlarda da kalemizde gördüğümüz gollerle mağlup olduk'' dedi.

Trabzon Karadenizspor'un da çok istekli ve arzulu oynadığını ifade eden Yılmaz, ''Golü attıktan sonra her şey onların lehine gelişti. Daha sonra ikinci golü yedik. Trabzon Karadenizspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Onlar da kazanmak istediler. Ancak biraz da şans rakibimize güldü. Bundan sonra deplasmanlardan ekstra galibiyete ihtiyacımız var. İyi, ligin en pozitif futbolunu oynayan takımıyız. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor