Of liderliği bırakmak istemiyor

TFF 2. Lig. 4. Grup lideri Ofspor'da hafta sonu iç sahada oynanacak Çorumspor maçının kayıpsız geçilerek liderliğin sürdürülmesinin hesapları yapılıyor. Pazar günü Çorumspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, "Zorlu bir maç dah

Of liderliği bırakmak istemiyor

TFF 2. Lig. 4. Grup lideri Ofspor'da hafta sonu iç sahada oynanacak Çorumspor maçının kayıpsız geçilerek liderliğin sürdürülmesinin hesapları yapılıyor.

Pazar günü Çorumspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, "Zorlu bir maç daha bizi bekliyor. Yakaladığımız çıkışı Çorumspor'u da yenerek sürdürmek istiyoruz. Grupta herkes kadar hedefimiz var. Sezon başı kurduğumuz kadro ile bunu ifade ettik. Herkes iyi oynayabilir, herkes iyi bir kadro kurabilir. Biz de Ofspor olarak yarışın içinde olacağımızı söyledik ve bunu da ilk 3 haftada ortaya koyduğumuz mücadele ile gösterdik" dedi.

Ligde lider olmalarının rakiplerinin dirençlerini artırdığına dikkat çeken Yılmaz, "Rakiplerimiz bize karşı daha dirençli oynayacaklar. Bunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Lig daha yeni başladı ve önümüzde uzun bir yol var. Bu yolda ilerlerken oyuncularımızın ayaklarının yere sağlam basmalarını sağlamalıyız. Erken havaya girmek bize zarar verir. Ofspor olarak hem içeride hem de dışarıda bütün maçlarımızı kazanmak için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor