Of Karadenizspor maçına hazır

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, namağlup unvanlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Okumuş, bu maçın iki takım içinde büyük önemi olduğunu belirterek, ''Trabzon Karad

Of Karadenizspor maçına hazır

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, namağlup unvanlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Okumuş, bu maçın iki takım içinde büyük önemi olduğunu belirterek, ''Trabzon Karadenizspor, Trabzonspor'un ara takımı. Trabzonspor, bizim her şeyimiz. Her şeyden önce dostluğun ön plana çıkmasını istiyoruz. Trabzon futboluna yakışır bir şekilde sahada mücadele edilmesini istiyoruz'' dedi.

Bu maçta Trabzon futbolunu iyi bir şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacaklarını ifade eden Okumuş, ''Biz ligde namağlup durumdayız. Yenilmeyen takım unvanımızı koruyacağız. Aynı zamanda galip gelmek için de gayret ortaya koyacağız. Kalecimiz Sofu ameliyat geçirdi, bu maçta kadroda yer almayacak. Onun dışında sakat ve cezalımız bulunmuyor. Hazırlılarımızı tamamladık, maç saatini bekliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor