O yapıyor, Song da göz yumuyor

Trabzonspor'da Song sorunu aralanıyor. Song'un menejeri Bruno Heiderscheid Trabzonspor'u FİFA ya şikayet ettikten sonra kulübü arayarak uzlaşma görüşmesi teklif ettiği ortaya çıktı. Yıllık 1.milyon 300 bin Euro karşılığında Trabzonspor ile anlaşan ve geçt

O yapıyor, Song da göz yumuyor
Trabzonspor'da Song sorunu aralanıyor. Song'un menejeri Bruno Heiderscheid Trabzonspor'u FİFA ya şikayet ettikten sonra kulübü arayarak uzlaşma görüşmesi teklif ettiği ortaya çıktı.

Yıllık 1.milyon 300 bin Euro karşılığında Trabzonspor ile anlaşan ve geçtiğimiz sezon parasının tamamını alan Song'un menajeri bu futbolcuya yapılan ödemelerde zaman zaman yaşanan ancak aynı ay içersinde ödemelerdeki gecikme nedeni ile Trabzonspor kulübünden gecikme faizi olarak 256 bin Euro ekstra para istiyor

Menejer Buruno' Trabzonspor'u dün FİFA ya şikayet ettikten sonra, bugün de bordo mavili kulübe gönderdiği yazıda, gecikme faizi konusunda yönetimle uzlaşabileceklerini bildirdi.

Bordo Mavili yönetim geçen yıldan kalan alacaklarının tümü ödenen ve bu duruma seyirci kalan Song'a öfkeli.

Trabzonspor'dan ekstra para koparmak için adeta tefeci faizi uygulayan Song'un menajeri ile yönetimin gecikme faizi konusunda görüşüp görüşmeyeceği merak konusu.

Menejer Bruno Heiderscheid'in asıl amacının Song'u korumak değil kendisi için Trabzonspor'dan biraz daha ekstra para koparmak olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor