O Trabzonspor'un en tecrübelisi

Trabzonspor forması altında Inter maçında mücadele eden Chech, daha önce forma giydiği takımlarla birlikte toplam 16 Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıktı. Cech'i 15 maç ile Fil Dişi Sahili oyuncu Didier Zokora izledi. UEFA'nın diğer organizasyonları eklend

O Trabzonspor'un en tecrübelisi

Trabzonspor forması altında Inter maçında mücadele eden Chech, daha önce forma giydiği takımlarla birlikte toplam 16 Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıktı. Cech'i 15 maç ile Fil Dişi Sahili oyuncu Didier Zokora izledi.

 UEFA'nın diğer organizasyonları eklendiğinde ise Zokora, 75 maçla Trabzonspor'un Avrupa tecrübesi en yüksek oyuncu oldu. Zokora'yı 50 maçla Glowacki, 47 maçla Serkan Balcı takip etti.

 Ayrıca bordo-mavililerin Avrupada en golcü oyuncusu olarak ise 28 UEFA organizasyonunda 12 defa rakip fileleri havalandıran Pawel Brozek oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor