O şoförde son durum!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a herhangi bir cerrahi müdahale gerekmediğini ve hastanın taburcu edilebilecek aşamaya geldiğin

O şoförde son durum!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a herhangi bir cerrahi müdahale gerekmediğini ve hastanın taburcu edilebilecek aşamaya geldiğini bildirdi.

Özlü, şoför Kıran'ın sağlık durumunun bugün itibarıyla oldukça iyi olduğunu söyledi.

Hastanın ilk olarak aktif kanama şikayetiyle hastaneye getirildiğini ifade eden Özlü, ''Hastamıza acil servisimizde gerekli müdahale yapıldı ve kendisini yoğun bakıma aldık. Bir süre kendisini uyuttuk ve yoğun bakımda müdahalesi yapıldı. Daha sonra ise kendisini yoğun bakımdan servise aldık'' dedi.

Özlü, Kıran'ı iki gündür serviste takip ettiklerini belirterek, ''Herhangi bir cerrahi müdahale gerekmiyor ve hastamız şu an itibarıyla taburcu edilebilecek aşamaya geldi. Yemek yemesinde, içmesinde ve konuşmasında da sıkıntı yok. Morali de gayet yerinde'' diye konuştu.

 YÜZÜNDE SAÇMA KALDI

Kıran'ın yüz kemiklerinde hala saçma olduğunu dile getiren Özlü, ''Kulak burun boğaz hekimlerimiz konuyu değerlendirdi. Herhangi bir cerrahi müdahale gerekmiyor. Hastamız bununla yaşayabilir. Parçalar ona zarar verecek yerde değil'' ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Özlü, hastanın geldiği ilk günden itibaren tehlikeli bir tablosu olmadığını, zamanında müdahalenin de yüz güldüren bir sonuç çıkarttığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor