O savcı ile Aziz Yıldırım masada

Şike soruşturmasını yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in de bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi.Gözaltına alınan Aziz Yıldırım'ın daha önce savcıların kendi aralarında oynadığı bir halı saha maçına da katılarak tribünlerden destek

O savcı ile Aziz Yıldırım masada

Şike soruşturmasını yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in de bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan Aziz Yıldırım'ın daha önce savcıların kendi aralarında oynadığı bir halı saha maçına da katılarak tribünlerden destek verdiği, fotoğraf çekildiği belirtiliyor. Gizli soruşturma devam ederken, Öz ile Yıldırım ve Emre Belözoğlu, Etiler'deki Saruhan İşkembecisi'nin açılışında bir arada görüntülenmişti. Yıldırım, operasyondan habersizdi.

ORTAM DİNLEMESİNE TAKILMIŞ
Soruşturma kapsamında Fenerbahçe Kulübü'ne yönelik ortam dinlemesi yapıldığı belirtiliyor. Başkan Yıldırım'ın yüz yüze görüşmeleri bu yöntemle kayda alınmış...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor