O röportajı yapan Asım Turan Haber61’e konuştu

Yaptığım röportajın arkasındayım!

O röportajı yapan Asım Turan Haber61’e konuştu

Haber61- Haber Servisi - “Bana ve Trabzonspor’a oyun oynandı! Ben o maçta yan hakemlerimi bir öncesine kadar tanımıyordum” ifadeleri kullanarak olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçında şike iddiasında bulunan Hakem Deniz Ateş Bitnel’in sözlerini içeren röportaj büyük yankı buldu.

Bitnel, MHK tarafından yazılı ifadeye çağırıldı. Ardından açıklamalarda bulunan Bitnel, "Biz sohbet ettik röportaj yapmadık” diyerek kıvırmaya çalıştı.

Onunla röportaj yaparak sosyal medyada paylaşan Asım Turan ise “Yazdıklarımın arkasındayım. Röportajı yaptıktan sonra yayın girdiğinde beni aradı. Bir kaç yeri değişelim ricasında bulundu sıkıntı olabilir benim için dedi. Bende söyledin hepsini birşey değişmem dedim. Tamam olsun o zaman böyle kalsın dedi. Bende değişmedim. Benle konuştu ve yazdıklarımın hepsini söyledi. Hatta eşi de yanındaydı. Benim de bir arkadaşım yanımdaydı. O arkadaşım da buna şahittir. Ben röportajıma tek kelime uydurma birşey katmadım. Ne dediyse yazdım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor