O ödül Ronaldo'nun

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) geçen yılın "Gol kralı" ödülünü aldı.Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından ödüllü fotoğrafını paylaşan Ronaldo, "IFFH

O ödül Ronaldo'nun
Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) geçen yılın "Gol kralı" ödülünü aldı.
Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından ödüllü fotoğrafını paylaşan Ronaldo, "IFFHS tarafından 2013'ün en fazla gol atan oyuncusu ödülünü almaktan gurur duydum. Herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Ronaldo, Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı ile oynadığı maçlarda 69 gole imza atmıştı. Bu gollerin 15'ini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde atan Portekizli yıldız, takımının "Devler Ligi" ve İspanya Kral Kupası'nı kaldırmasında önemli rol üstlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler