O Lige kendi kendime gitmedim!

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'nin merkez stüdyolarında gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına konuşan Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alacak olmalarıyla ilgili olarak, ''UEFA'nın kararı. Gitmeye mecbu

O Lige kendi kendime gitmedim!

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'nin merkez stüdyolarında gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına konuşan Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alacak olmalarıyla ilgili olarak, ''UEFA'nın kararı. Gitmeye mecburuz'' dedi.

Amaçlarının Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar almak olduğunu aktaran Şener, Trabzonspor'a yönelik eleştiriler bulunduğunun söylenmesi üzerine, ''Ben Şampiyonlar Ligi'ne kendi kendime gitmedim. Beni UEFA gönderiyor. Eleştiriler olabilir. Doğal bir şeydir, haktır da. Biz eleştirebiliriz. Bir başka kulübün üzüntüleri üzerine, Trabzonspor sevinç gösterisi yapmıyor. UEFA'nın takdiridir ve onu uygulamaya çalışacağız'' diye konuştu.

Sadri Şener, fikstürde zorlu maçların son haftalara sıkıştığını aktararak, ''Sanki iki play-off olacak gibi. Önemli olan futbolun zevki gelsin ve Türk halkı yeniden futbola yönelsin'' derken, yeni uygulanacak play-off sistemi için de, ''Nasıl olacak bilmiyorum. Onu bir yaşamamız lazım. Mayıs ayından sonra bir şeyler söyleyebiliriz'' demekle yetindi.

Şener ayrıca, teknik direktör Şenol Güneş'in bir transfer isteği bulunduğunu ve bunun üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor