O konuşmalar internete düşünce..

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun teknik takibe takılan konuşmaları internete sızdı.Temmuz Pazar sabahı başlayan "Futbolda şike soruşt

O konuşmalar internete düşünce..

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun teknik takibe takılan konuşmaları internete sızdı.

Temmuz Pazar sabahı başlayan "Futbolda şike soruşturması"nda her gün bir gelişme daha yaşanıyor.

Son gelişme ise tutuklanan isimlerden Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun çeşitli şahıslar ile yaptığı ve teknik takibe takılan ses kayıtlarının internete düşmesi oldu.

FAİK IŞIK ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık ise bu konuşmaların internete sızdırılmasına büyük tepki gösterdi.

Işık, Twitter'a yazdıkları ile tepkisini şu şekilde dile getirdi:

- Sadece bilgi için: İnternette yayına verilen dinlemeler, Fenerbahçe ve Aziz Başkanı hedef alanların, resmi suç şebekesi olduklarına delildir.

- Atfedilen suçlamalar, KOLAJ DİNLEMELERle isbatlanmaya çalışılıyor. KAMPANYANIN FOYASI çıkmıştır. Böyle polis, böyle yargı ile adalet olmaz.

- TARAFSIZ VE UYGAR hiç kimse artık BEŞİKTAŞ'TAKİ MAHKEMELER ve POLİS OPERASYONLARININ medyatik rezaletine İNANAMAZ.

- Uydurulan bütün suçlamalar doğru olsa bile; TÜRKİYE'Yİ KORKU DEVLETİ HALİNE GETİRME, HERKESE TERÖR MUAMELESİ YAPMAKTAN büyük suç değildir.

- İnternete DÜŞEN İFADELER değil; bu ülkede ADALETİN ve KAMU GÜCÜNÜ KÖTÜYE KULLANANLARIN NAMUSUDUR.

- Sahip çıkılamayan şey; devletin itibarı ve güvenilirliğidir. Medyaya yargı yetkisi verilirse; devlete de gerek kalmamış demektir.

- Soruşturmayı yapan polis ve savcının telefon kayıtları ve bu süreç içerisindeki ilişkileri incelenmeden; şikenin nerede olduğu anlaşılamaz.

- Yürekleri yetiyorsa; KENDİ TELEFON KAYITLARINI VE İLİŞKİLERİNİ ANLATSINLAR.

- LİNÇ SÜRECİNE KATILANLARIN TELEFON KAYITLARINI, İLİŞKİLERİNİ, BAĞLANTILARINI ÖĞRENMEK savunmanın hakkıdır. Hodri Meydan!

- ONLAR KİMLERLE, NEREDE, NE KONUŞARAK BU SÜRECİ YÜRÜTTÜLER? Kimse, kendinine OGİTO ERGASUM (Güç/devlet benim) DEMESİN.

- Ne tutanaklara inanıyorum, ne de resmi denilen açıklamalara. KENDİ TELEFON KAYITLARINI, İRTİBATLARINI görmek, bizim en doğal hakkımız oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler