O golün sırrı bu kare ile çözüldü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün Adapazarı'nda oynanan Sakaryaspor-Kocaelispor maçının son dakikalarında Sakaryaspor taraftarlarının Kocaeli'nin 41 olan plakasını kastederek "41 kere maşallah' sözlerine tepki gösteren Kocaelisporlu Gökhan'ın kendi kal

O golün sırrı bu kare ile çözüldü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün Adapazarı'nda oynanan Sakaryaspor-Kocaelispor maçının son dakikalarında Sakaryaspor taraftarlarının Kocaeli'nin 41 olan plakasını kastederek "41 kere maşallah' sözlerine tepki gösteren Kocaelisporlu Gökhan'ın kendi kalesine golü yedek kulübesinden gelen işaret sonucu attığı ortaya çıktı.

 

Pazar günü oynanan maçta Sakaryaspor'un Mesut, İlkay, Levent ve Görkem'in attığı 4 gole karşılık Kocaelispor'un Samet'le attığı golle maç 4-1 sürerken, Sakaryaspor taraftarları 2007 yılında Adapazarı'nda oynanan ve 4-1 biten Sakaryaspor-Kocaelispor maçına gönderme yaparak, "Komşuya 41 kere maşallah, plakayı verdik" diye tezahürat yapınca sahada yedek kulübesinde bulunan Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Apdi Malkoç tezahüratlara tepki gösterdi. Yerel bir TV kanalı tarafından çekilen maç görüntülerinde Kocaelisporlu yönetici Malkoç daha sonra futbolculara eliyle 5-1 işareti yaptı. Bu esnada Kocaelispor yedek kulubesindeki yardımcı antrenörde saha kenarına gelerek Kocaelispor kalecisi Metin"e eliyle 5-1 işareti yaptı. Bunun üzerine de Kocaelispor kalecisi Metin son dakikada topu savunma oyuncusu Gökhan'a verdi. Gökhan, ayağına gelen topla kendi kalesine gol attı. Bu beklenmedik gol sonrasında Gökhan yürüyerek kenara ilerlerken, bir oyuncu arkadaşı da kendisini tebrik etti. Bu gol sonrasında maçın 5-1 bitmesini isteyen Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Apti Malkoç, Sakaryaspor taraftarlarına tepki gösterince sahadan çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor