''O gol sayılsa da kazanacaktık''

Trabzonspor'un ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü için Legia'nın defans oyuncusu Ivica Vrdoljak; "Sadece 4 gol yiyerek grubu bitirdik. Avrupa'da şu ana kadar 10 galibiyet kazandık. Pazar günü de ligde 6 puanlık farkı korumak istiyoruz. Ofsayt diye kesile

''O gol sayılsa da kazanacaktık''

Trabzonspor'un ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü için Legia'nın defans oyuncusu Ivica Vrdoljak; "Sadece 4 gol yiyerek grubu bitirdik. Avrupa'da şu ana kadar 10 galibiyet kazandık. Pazar günü de ligde 6 puanlık farkı korumak istiyoruz. Ofsayt diye kesilen pozisyonda hakem hata yapmış olabilir ama biz iki farkla kazandık. O gol kabul edilseydi iki gol yazılmayacak, biz yine kazanacaktık" dedi.

''GEÇEN SEZON ONLAR İKİ KEZ KAZANMIŞTI''

Öte yandan Polonya takımının oyuncusu Igor Lewczuk maçtan sonra, "Rakibimizin peformansını değerlendirmek bana düşmez ama geçen sezon bizi iki maçta da yenen rakibimize bu sezon iki maçta da hem de gol yemeden yenmemiz bence önemliydi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler