O emniyet müdürünün adı da listede

Ergenekon, Balyoz ve Şike operasyonlarını yöneten ekibin beyin takımı arasında yer alan Ekizoğlu, 2012'de Siirt'e Emniyet Müdürü olarak atanmış, geçtiğimiz Mayıs ayında ise açığa alınmıştı. Ekizoğlu, Ergenekon sanıklarının avukatları tarafından 'hukuksuz'

O emniyet müdürünün adı da listede

Ergenekon, Balyoz ve Şike operasyonlarını yöneten ekibin beyin takımı arasında yer alan Ekizoğlu, 2012'de Siirt'e Emniyet Müdürü olarak atanmış, geçtiğimiz Mayıs ayında ise açığa alınmıştı. Ekizoğlu, Ergenekon sanıklarının avukatları tarafından 'hukuksuz' işlemler yapmakla suçlanmıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da gözaltına alındığı Şike operasyonunda da Ekizoğlu'nun isminin öne çıktmıştı.  

Başkan Azizi Yıldırım'ın gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğraflarının basına sızdırılmasında Ekizoğlu fotoğrafları sızdarmakla suçlanmıştı. Suçlamayı yapan Aziz Yıldırım bir gazeteye verdiği bir röportajda “Mutlu Ekizoğlu'nu Fenerbahçe'ye ben üye yaptım şimdi de Disiplin Kurulu'na verdim" demişti.

Eski İstanbul Organize Şube Müdürü ve Siirt eski Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu avukatıyla teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler