O artık Trabzonsporlu Faty Papy

Trabzonspor Antalya maçında ilk kez forma giyen Faty Papy, oynadığı futbolla tam not aldı. Resmi sözleşmeyi imzaldıktan sonra ilk maçına çıkan Faty Papy, oyunu ile göz doldurdu, o artık Trabzonsporlu Faty Papy... RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDITrabzonspor PAF Ta  

O artık Trabzonsporlu Faty Papy


Trabzonspor Antalya maçında ilk kez forma giyen Faty Papy, oynadığı futbolla tam not aldı. Resmi sözleşmeyi imzaldıktan sonra ilk maçına çıkan Faty Papy, oyunu ile göz doldurdu, o artık Trabzonsporlu Faty Papy...

RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Trabzonspor PAF Takım antrenörü Ahmet Özen'in Burundi Milli Takımında çalıştığı kısa dönemde tespit ettiği ve Faty Papy'nin kulübünden bonservisini alarak bu futbolcuyla sözleşme imzaladı. Bu futbolcunun formasını giydiği Burundi'nin İnterstar Bujunbara takımından bonservisini alan bordo mavililer bu futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

İYİ PASLAR VERDİ

Trabzonspor'un 29 Aralık tarihinde Antalya kampına kattığı ve o günden itibaren takımla birlikte çalışan siyahi oyuncu bordo mavili formayla ilk maçına çıktı. Antalya kampının son gününde Antalyaspor ile oynanan hazırlık maçının 2.yarısında Umut'un yerine dahil olan Faty oynadığı futbolla göz doldurdu. Ön libero oynan Faty tekniği ile dikkat çekerken Barış ve Gökhan'a gollük paslar attı.

FATY GÖZE GİRDİ

Faty Papy, dün akşam oynadığı güzel futbol yanında sempatikliği ile de gözlere girdi. Spor otoriterleri Faty Papay'ın kumaşının iyi olduğunu, Antalyaspor karşısında ilk maçında oynadığı futbolla taktir topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor