O artık Trabzonlu Zokora!

Trabzonspor Kulübü'nün en kariyerli transferlerinden biri oldu Didier Zokora... Önceki gün Trabzonspor'la 4 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun Trabzon'daki bir gününü mercek altına aldık. İstanbul'dan Trabzon'a uçarken büyük heyecan yaşadığını s

O artık Trabzonlu Zokora!

Trabzonspor Kulübü'nün en kariyerli transferlerinden biri oldu Didier Zokora... Önceki gün Trabzonspor'la 4 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun Trabzon'daki bir gününü mercek altına aldık. İstanbul'dan Trabzon'a uçarken büyük heyecan yaşadığını söyleyen Zokora, "Uçaktan Trabzon'a bakarken ne hissettin?" sorusuna "Şampiyonluk yaşayacağım bir şehre geldiğimi hissettim. Çok heyecanlandım" yanıtını verdi. Trabzon'u çok seven ve dün sabah Sevilla'ya dönen Zokora'nın ilk izlenimleri şöyle:

EV bakarken bana ve eşime gösterilen ilgiden çok mutlu oldum. Biz ev bakmaya geldiğimizde sitede bir doğum günü kutlaması vardı. Bizi de davet ettiler. Çay ve pasta ikram ettiler..

YEMEKLERE bayıldım. Barbun ızgara süperdi. Mısır ekmeğini de tattım. Çok değişik güzel bir tadı vardı. BAŞKAN Sadri Şener beni etkiledi. Teklifi o zaman kabul ettim. Ayrıca tesislerin bu kadar güzel olmasını beklemiyordum.

TRABZON'a gelmeden önce taraftar sitelerine göz gezdirdim. Hep aynı slogan vardı: "Bize her yer Trabzon" Ben de dedim ki artık Zokora sana da her yer Trabzon..

ÇAYIN tadı burada bana çok farklı geldi. İçindeki siyah parçalar da çok hoşuma gitti.

TRABZON'UN kılpayı şampiyonluğu kaybettiğini öğrendim. Son hafta maçlarını internetten takip ettim. Umarım bu sezon mutlu sonu kaçırmayacağız.

MESSİ (Messi için ne düşünüyorsun) Çok farklı bir futbolcu.. Onun için ne diyeceğimi bilmiyorum. Onunla aynı sahada olmak heyecan verici bir durum.

ŞENOL Güneş'i Türk Milli Takımı'ndaki başarılarından tanıyorum. Daha kendisi ile tanışmadım.

TRABZONSPOR takımında Alanzinho'yu çok iyi tanıyorum. Kamp dönemini sabırsızlıkla bekleyeceğim.

TÜRKİYE denince aklıma gelen ilk isim Hakan Şükür.. Hakan Şükür'ün gollerini çok iyi hatırlıyorum.

Yemekler nefis
Zokora'nın eşi Naida ile mutlu bir evliliği var. Bir de erkek çocuğu olan Fildişili futbolcunun eşi de kendisi de Trabzon şehrini çok beğenmiş. Neşeli bir yapıları olan aile, Trabzon'da havuzlu bir villada yaşayacak. Trabzonspor yönetimi ayrıca Zokora'ya bir araba tahsis edecek. Eşi Naida da Zokora gibi yemekler için "Nefisti" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor