Nwakaeme mi Yattara mı? Eski Trabzonsporlu net yanıt verdi

Eski Trabzonsporlu “Nwakaeme mi Yattara mı?” sorusuna böyle yanıt verdi.

Nwakaeme mi Yattara mı? Eski Trabzonsporlu net yanıt verdi

Trabzonspor’un eski futbolcusu Engin Baytar, İbrahim Yattara ile katıldığı bir programda kendisine yöneltilen “Nwakaeme mi Yattara mı?” sorusuna “kesinlikle Yattara” şeklinde cevap verdi.

Engin Baytar ve İbrahim Yattara, Atakan Kurt’un youtube kanalına konuk oldu. Bir birinden özel açıklamalarda bulunan ikiliden Engin Baytar, son dönemde çok konuşulan “Nwakaeme mi Yattara mı?” sorusuna cevap verdi.

Engin Baytar, “Yattara ilerde kaldığı zaman güçlü olduğunda kim olursa olsa geçerdi. İleri geri gelse ilerde güçlü kalamazdı. Benim orta saha özelliklerim de olduğu için daha çok ileri geri koşabiliyordum. Trabzonspor birçok futbolcu aldı, yeni Yattara dendi ama onun klası farklı. Nwakaeme mi Yattara mı konusu tartışılacak bir konu değil kesinlikle Yattara. İkisinin yaptıklarını nasıl bir tutabilirsiniz” dedi.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor