Nuri Şahin yılın 11'ine seçildi

Alman Birinci Liginde (Bundesliga) şampiyon olan Borussia Dortmund'da forma giyen ve gelecek sezon Real Madrid'de oynayacak olan milli futbolcu Nuri Şahin, Bild gazetesi tarafından yılın en iyi onbiri arasında gösterildi.Bundesliga'da oynanan 34 hafta kar

Nuri Şahin yılın 11'ine seçildi

Alman Birinci Liginde (Bundesliga) şampiyon olan Borussia Dortmund'da forma giyen ve gelecek sezon Real Madrid'de oynayacak olan milli futbolcu Nuri Şahin, Bild gazetesi tarafından yılın en iyi onbiri arasında gösterildi.

Bundesliga'da oynanan 34 hafta karşılaşmalarında her hafta en iyi onbire seçilen oyunculara bakılarak oluşturulan yılın en iyi onbirine, 4 kez haftanın en iyileri arasında gösterilmiş olan Nuri de seçildi.

Yılın en iyi onbiri arasında Nuri'nin yanı sıra, haftanın onbirine 7'şer kez seçilen Borussia Dortmund'lu Lucas Barrios, FC Nürnberg'den Philipp Wollscheid, Hannover'den Didier Ya Konan, 6'şar kez seçilen Hannover'den Christian Schulz, Borussia Dortmund'dan Mats Hummels ve Mario Götze, Bayern Münih'li Philiph Lahm, 5 kez haftanın en iyisi seçilen Hannover'den Sergio Pinto, 4 kez seçilen Bayern Münih'li Ajren Robben ile 3 kez seçilen FC Nürnberg'in kalecisi Raphael Schaefer de yer aldı.

Spor dergisi Kicker de, Nuri'yi takım arkadaşları Mats Hummels ve Shinji Kagawa'nın ardından ligde en fazla puan toplayan 3. en iyi oyuncu olarak gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler